Валута: BGR (Lv.) > Регистрация     Влез     Количка

Условия за ползване

1. BAGA.BG е интернет страница, която представлява търговски център за електронна търговия, чийто създател и собственик е фирма ПЕЛЛЕТТЕРИА  ЕООД;
2. За всички продукти, които се предлагат на интернет сайта, ПЕЛЛЕТТЕРИА  ЕООД е оторизиран дилър или представител на директните вносители;
3. Сайтът има специализирана насоченост, а именно продажба на лаптопи, компютърни компоненти, монитори, принтери и други стоки през интернет мрежата по индивидуална поръчка на клиента;
4. Настоящите общи условия дават информация на потребителите за правата им при използване на информацията и услугите в сайта. Всеки един потребител, работещ със сайта е обвързан с правилата на настоящите общи условия от момента на влизане в сайта до напускането му;
5. ПЕЛЛЕТТЕРИА  ЕООД си запазва правото да променя цените без да е длъжна предварително да уведомява своите потребители, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовата визуализация на потребителската компютърна конфигурация, както и промяна на дизайна на продуктите;
6. Марката BAGA.BG е собственост на фирма ПЕЛЛЕТТЕРИА  ЕООД;
7. ПЕЛЛЕТТЕРИА  ЕООД си запазва правото да извършва промени в условията за ползване и в самият сайт без предварително известие.
 
 
Как да поръчате и заплатите избран продукт?
 
Методи и условия за заплащане
 
Предлагаме три метода на заплащане: чрез наложен платеж (чрез пощенски паричен превод), по банков път или online заплащане. При плащане по банков път всички такси и разходи са за Ваша сметка, ако превода ще се извършва извън България.
 
 
Как да поръчате избран продукт?
 
1 - Добавете избраният продукт в количка.
2 - Въведете Вашето име и телефон.
3 - Въведете адрес за доставка.
4 - Изчакайте обаждане от наш оператор за потвърждение на поръчката.
5 - Изпращаме стоката с куриерска фирма до посоченият получател от т.2 с адрес на получаване т.3.
След потвърждение на поръчката по телефон се счита, че има сключен договор от разстояние. Поръчката се счита за направена след потвърждението Ви в стъпка 4. Ако имате въпроси се обадете на телефон 0882431234
 
 
Как се извършва доставката?
 
За доставка на своите продукти от електронния магазин, BAGA.BG използва услугите на куриерски агенции "СПИДИ" АД и Еконт Експрес ООД.
 
 
Имам ли опция за преглед преди заплащане?
 
Имате възможност да разгледате поръчаният продукт, преди да го заплатите. Опаковаме всеки продукт така, че да бъде максимално лесен за разглеждане. Ако се откажете от покупка поради намерен дефект транспортните разходи са изцяло за наша сметка, но ако откажете поради някаква друга причина то всички направени куриерски разходи са за Ваша сметка. При изпращане на две или повече чанти за избор доставката е за сметка на клиента.
 
 
За колко време се извършва доставката?
 
Поръчки на налични продукти, направени до 15ч през работна седмица се изпращат на същия ден и се получават на следващия работен ден. Нормално срока за доставка е 1 работен ден до повечето населени места, освен ако не е упоменато друго. Поръчки, направени след 15ч се изпращат през следващият работен ден. Поръчки, направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник.
 
 
Цени в сайта
 
Всички цени, посочени в сайта, са крайни, с включен 20% ДДС, и са в български лева (лева, BGN). Срока на обявени намалени цени важи до изчерпване на количествата, но не по-късно от 30 дни от стартиране на намалението. Възможно е да има допуснати грешки в цените. В този случай ще Ви уведомим незабавно. Запазваме правото да не изпълним поръчка, по наша преценка. Изпращане на запитване не ви обвързва с покупка и не се счита за основание за възникване на договор от разстояние. Потвърждението на поръчката по телефон, email или онлайн чат в реално време е обвързано с потвърждаване на сключване на договор от разстояние за доставка на определена стока.
За всяка поръчка в срок от 5 дни след извършено заплащане може да издадем фактура на юридическо или физическо лице, съгласно чл.113 ал.9 от ЗДДС. Свържете се с нас на посоченият телефон или e-mail ceco1111@abv.bg, за да предоставите данни за издаване на фактура.
 
 
Онлайн магазин BAGA.BG спазва изцяло ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (ЗЗП), включително предоставяме доброволно 30 дневна търговска гаранция на закупените артикули. Гаранцията важи при правилна употреба и нормално натоварване на продуктите.
BAGA.BG.bg използва Google Analytics и Facebook Pixel за проследяване на интеракциите със сайта. В сайтовете на съответните трети страни може да намерите детайлна информация какво и как се съхранява. ПЕЛЛЕТТЕРИА  ЕООД не продава и не предоставя лични данни на трети страни за цели различни от популяризиране на продукти и/или услуги. ПЕЛЛЕТТЕРИА  ЕООД е регистриран Администратор на Лични Данни в КОМИСИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ.
 
 
Общ регламент за защита на личните данни
 
Във връзка с "Общ регламент за защита на личните данни /ОРЗД/" (Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни) имате право да изискате достъп до Вашите данни, съхранявани от нас; право да искате тяхното коригиране или изтриване; право на преносимост на данните Ви и всички други, за които може да откриете информация в чл.13 от Общия регламент за защита на личните данни. С използването на уеб сайта под каквато и да било форма давате изрично съгласие Вашите доброволно предадени лични данни да бъдат съхранявани и обработвани от нас във връзка с изпълнение на поръчка или маркетингови цели, както и от куриерските фирми във връзка с доставка и заплащане на поръчаните продукти. 

МЕНЮ

Начало
За нас
Вход / регистрация

ИНФОРМАЦИЯ

Доставка и връщане
Поверителност и бисквитки
Общи условия

ПУБЛИКАЦИИ

Как да изберем...
Защо черните...
10 признака, че е...


КОНТАКТИ

          +359882431234
E-MAIL: info@baga.bg
ИСКАТЕ ЛИ ПЕРСОНАЛНА
МОДНА КОНСУЛТАЦИЯ
 

2024 Baga.bg, All rights reserved. Privacy Policy