Регистрация     Влез     Количка

За нас

През 1993 година започва нашата история. Името ми е Стефан Николов, а това на съпругата ми- Елена. Аз съм дипломиран инженер, но като всяка жена, и моята мечтаеше за чанти, обувки и мода. Така заедно решихме да сбъднем мечтата й и да превърнем чантата в символ на стил, лукс и мода за нашия град. Именно оттук започва и началото на нашия бранд. Изборът на първото име - Катесса също не е случаен - това са имената на дъщерите ни, които впоследствие, запознаващи се с модата по света направиха иновация и го промениха на Бага.
 
И така първият дизайнерски магазин в град Варна бе нашият под гордото име Катеса. Една година по-късно фирмата отваря още 6 магазина - 2 в град Варна и 4 в комплексите Дружба (“Св. Св. Константин и Елена”) и Златни пясъци. Две години по-късно магазините стават 16, като обхващат и Слънчев бряг. През 2000 г. фирмата започва съвместна дейност с италианския бранд CALYPSO по тяхно предложение. Следват дизайнерски линии разработени от Стефан Николов LA TORRE,LUCIA TOMMASI,VERA PELE,BUONARROTI. Проектират се чанти от естествена кожа и от корк, докато се стигне до ръчно изработени рисувани чанти и чанти от чисти еко материали. През 2012 г. фирмата започва да шие ишлемета за италианската фирма BUONARROTI, VERA PELLE. От 2014 г. фирмата работи и с партньори от Турция, като BOND,TERGAN,ARCADIA и други. През годините фирмата се налага с високото си качество и изискан стил. Освен луксозни чанти от естествена кожа, предлагаме и много аксесоари като: мъжки и дамски портфейли, колани, ръкавици, пътни аксесоари (сакове, куфари), ключодържатели, комплекти за тенис и голф и всичко, което може да се изработи от кожа.
 
Впредвид фирмите, с които работим, при нас са професионално съчетани различни колекции, които са винаги актуални за сезона и за всеки вкус. Колекциите ни са класически, подходящи за офис, за празници, коктейли, ежедневен стил и много други. Новата ни младежка линия е насочена към изкуството и модерни елементи от дизайна.
 
Цветовата гама, материалът и отношението, с което ще Ви посрещнем могат да гарантират част от удоволствието да изберете нас.
 
Скъпи клиенти, чантата е сърцето на нашата фирма. Името ни Бага иска да каже точно това. Заповядайте в Бага, място на изкуство, дизайн, мода, професионализъм!

МЕНЮ

Начало
За нас
Вход / регистрация

ИНФОРМАЦИЯ

Доставка и връщане
Поверителност и бисквитки
Общи условия

ПУБЛИКАЦИИ

Как да изберем...
Нашият най-нов...
Нашият магазин...


КОНТАКТИ

          +359882431234
E-MAIL: info@baga.bg
ИСКАТЕ ЛИ ПЕРСОНАЛНА
МОДНА КОНСУЛТАЦИЯ
 

2024 Baga.bg, All rights reserved. Privacy Policy